sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Neulottu tyynynpäällinenTämän viikonlopun projektina miulla oli tehdä loppuun tyynynpäällinen, jonka aloitin jo joskus pari kuukautta sitten. Olin lankaostoksilla ja käsiin sattui Novitan Naava -alpakkasekoitelanka... IHANA lanka!! Joten, ei muuta kuin muutama kerä ja pyöröpuikot kainalossa äkkiä kotiin suunnittelemaan mitä langasta tekisi.
 Idea tyynystä tuli aika äkkiä, en vaan löytänyt mistään sopivaa ohjetta, joten tein tyynyn omasta päästäni. Neulepuoli on neulottu melko yksinkertaisesti ainaoikealla, väliin tein muhkeat palmikot. 
Tyyny on toiselta puolelta puuvillakangasta. Kuvittelin että ompeluosuus olisi helppo ja nopea  toteuttaa mutta turha luulo!  Ompelu aiheutti kamalaa päänvaivaa kun neulepuoli jousti ja venyi joka suunnalta (ensi kerralla otan tämän huomioon paremmin).
 Tyynyssä on vetoketjukiinnitys, joka sekään ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, ensimmäinen vetoketju hajosi totaalisesti mutta toinen onnistui jo paremmin. Tyynystä tuli lopulta aika hieno, vaikka vaikeuksia olikin ja meinasin heittää välissä hanskat tiskiin :D.

...Ja vielä loppusilauksena tein tyynyyn tupsun eli tasselin niinkuin me siskoni kanssa sanotaan.  (: Jouluhiiri saa istua tyynynpäällä ja ihmetellä meidän jouluhässäkkää. Niin ja hei, tässä vielä kuva viime vuotisesta neulotusta tyynynpäällisestä. Pääset juttuun tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti