perjantai 18. huhtikuuta 2014Moi ja Hauskaa pääsiäistä! :-)
Miulla oli tarkoituksena tehdä ensimmäistä kertaa sitten ala asteen pääsiäinkoriste. Haaveilin tekeväni koko kerrostalon upeimman ovikranssin, jonka pajunkissat, tipuset ja muut pääsiäisaiheiset koristeet piristäisivät kaikkia naapureita. 


Olin hankkinut kaikki tarvikkeet tähän ovikranssiini jo suurinpiirtein helmikuussa...Odotin että pajuihin tulisi pajunkissoja ja kun niitä ei näkynyt, unohdin koko asian, kunne sitten eilen illalla havahduin kauhistuttavaan tosiasiaan että en kerkeä tekemään enää mitään. Eihän miulla ole edes niitä pajunoksia kranssin pohjaa varten!!!


Kaivelin joulukoristelaatikosta tämän vanhan koristeen. Vähän maalia, ja se saisi kelvata kranssiksi! :-)


Muut koristeet jätin tulevaisuutta varten, kranssiini tuli vain yksi tipu, jossa oli valmiiksi kiinnitetty pitkä tikku, jolla sain tipun kiinni kranssin.
Nuo keltaiset tipuset ovat kyllä aina yhtä herttaisia ja varma kevään ja pääsiäisen merkki. Miun lemppareita. :---D


Ja näin maailman yksinkertaisin kranssi syntyi...Rappukäytävän oveen ripustaessa olin silti onnellinen ja ylpeä kranssistani, vaikka siitä tulikin hyvin minimalistinen verrattuna siihen kuukausia mielessäni olleeseen upeaan, suureen kranssiin. 
Tuossa kuvan taustana oleva virkkaus on muuten tämän kevään iso projektini, siitä saatte kuvia kunhan se valmistuu, toivotavasti tämän kevään aikana. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti