maanantai 16. maaliskuuta 2015

Testailua


Kokeilin Novitan uutta (onko se enää muille kun miulle uusi lanka?) Kaisla puuvillalankaa. Langasta 50% on ekologista kierrätyspuuvillaa, loput 50% polyesteriä. Lanka on  littanaa ja nauhamaista, tosi kiva lanka virkkaukseen. Värivaihtoehdot voisivat olla laajemmatkin mutta löysin kuitenkin helposti itselle mieluisat värit. :-) 
Toinen testauksen aihe on tuo Molla Millsin uusi Virkkuri 2 kirja. Kivoja ja ihan uudenlaisia ohjeita ja kuvioita sekä paljon kirjovirkkausta, tykkään kovasti!! :) Aijon virkata kirjan ohjeella pari ihanaa laukkua lähiaikoina, myös säilytyskorit näyttivät kiinnostaville. Kirjan mallikuvioita vois myös käyttää esim. tyynynpäällisiin. Parveke kun odottaa vielä kesäilmettään ja pari tekstiiliä piristäisi varmasti parvekekalusteita. 


En vielä oo päättänyt mitä tästä miun virkkaustyöstä tulee, ehkä pussukka miljoonille virkkuukoukuilleni, ne kun on aina kateissa ja ties missä sohvatyynyn välissä. Tai sitten tämä jää vain testikappaleeksi ja alan virkata jotain suurempaa, kuten niitä tyynynpäällisiä... Kuvio on Virkkuri kirjan Pohjanmaa-laukku ohjeesta napattu. Ohjeesta poiketen lanka on paksumpaa ja kuvio ei toistu yhtä monesti, joten kuvio näyttää ihan erilaiselta. 

4 kommenttia:

 1. Hienon näköinen noissa pirteissä väreissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä raikkaat värit on varsinkin näin keväisin ilo silmälle :)

   Poista
 2. Kiva uusi ilme blogissa :) kaislaa olen hypistellyt kaupassa monesti, mutta en ole ostanut. Tuntuma on ainakin kiva hypistellessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaislasta tulee hieman erilainen pinta kun lanka on niin litteää, mutta tosiaan kivan tuntuinen näpeissä!

   Poista