tiistai 5. toukokuuta 2015

HeppaKaappien kätköistä löytyi tälläinen unohdettu hevonen, jonka oon tehnyt opiskellessani sisustusartesaaniksi. Meillä oli koulussa monta kurssia pakollisena (siltä se silloin tuntui, pakolta) puutöitä ja saatiin pääosin tehdä ihan mitä haluttiin/keksittiin. Silloin pää löi tyhjää ja oli vaikea keksiä mitään järkevää tekemistä, kun ei oikein osannut tai uskaltanut kokeilla. Eipä varmaan yllätä että luokkallinen sisustussuunnittelijoita pyöri ihmeissään ja välillä jopa kauhunsekaisin tuntein puupölkkyjen ja ihmeellisten sahojen ja muiden koneiden lomassa. Puutyöt ei tainnut olla meistä kenenkään lempiaine mutta näin jälkeenpäin muistelen tunteja lämmöllä. Ihan mielellään voisin vielä mennä takas puutyöluokkaan ja tehdä ilmaisesta puutavarasta, hyvän open avustuksella vaikka jonkun pienen hyllyn! Harmi kun ei silloin muutama vuosi sitten oikein innostanut. Oon tässä harkinnut jopa ilmoittautumista puutyökurssille mutta tarviisin sinne jonkun kaveriksi, kukahan lähtis? :D Koristetikkaat ja jakkara eteiseen olisivat to do -listalla.
Tuon pienen hevosen lisäksi tein toisenki hevosen, jonka maalasin tosi huonosti ja ruman epätasaisesti valkoisella (miksiii?!)... Tein myös pieniä magneetteja ja pari leikkuulautaa, jotka ovat muuten käytössä edelleen! Siitä voisi olla melkein ylpeä, hahaa. :) 

Mutta niin tämä hevonen. Heppa on noin 20cm korkea ja tehty koivusta. Olen sitä joskus pitänyt ikkunalaudalla koristeena ja nyt ajattelin että se sopisi esimerkiksi parvekkeelle hyllyyn kukkaruukkujen lomasta kurkistamaan. Jotain kivaa koristusta hevonen kuitenkin kaipaisi. Mietin että maalaisin sen samanväriseksi kuin taalainmaan hevonen, siitähän tämän hepan muotokin on napattu.

Taalainmaan hevonen
kuva: http://www.clasohlson.com/fi/Pr176103000/Pr176103000
Toisaalta tuo punainen väri on aika raju ja miusta on harmi peittää hieno puupinta. Yksi vaihtoehto olis maalata heppa osittain tai vaikka virkata jotain koristeita...Olisko hieno esim. pienen pieni liina, jonka sitten liimaisin satulaksi...? No joo, ehdotuksia otetaan vastaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti