perjantai 31. heinäkuuta 2015

Lomaterkkuja!


Täällä kirjoittelee tyytyväinen lomalainen! Ensimmäinen lomaviikko on pian ohi ja vielä on kaksi viikkoa jäljellä. En ole onneksi suunnitellut yhtään mitään näiden kolmen viikon ajaksi, jotta välttyisin kaikelta lomastressiltä ja hössötykseltä. Kesäloma tietää blokkailua ja teille lukijoille enemmän postauksia, hip hei! 

Loma alkoi maanantaina ja kävimme moikkaamassa Kiteen eläinpuiston asukkaita. Enpä olis arvannut, kuinka herttaisia ja kesyjä kaikki eläimet olivat. Suurin osa eläimistä tuli häkin reunalle tervehtimään tai sitten ne vai köllöttelivät tyytyväisiä ja antoivat ihmisten räpsiä kuvia. Lempparini oli tuo ylhäällä olevassa kuvassa oleva valkohäntäpeura, joka oikein poseerasi kameralle ja tuli nuolemaan käsiä!

Loma tietää paljon käsitöitä, vihdoin! Aika ja jaksaminen ei aina tunnu riittävän, eikä viime aikoina ole jostain syystä oikein huvittanutkaan tehdä mitään. Nyt onneksi virkkuukärpänen puri ihan kunnolla ja tilasin netistä läjän lankoja. Virkkaus onkin nyt hyvässä vauhdissa, tästä lisää myöhemmin. :----)


Miepäs jään jatkamaan lomailua, tänään on vuorossa kirppisjuttuja ja ehkä kierros kaupungilla. Aikeissa toivon mukaan myös treffit hyvän ystävän kanssa. Huippu hyvää loppukesää, palaillaan!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti