keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Vinoneliö peitto

No nyt se on viimein valmis, jes! Tästä tuli tosi kiva peitto sohvaa piristämään. Vinoneliö peitto oli helppo ja nopea tehdä, kevyt peitto valmistui isolla lempparipuikollani. Peittoon tarvitset 4 kerää erivärisiä 7 Veljestä lankoja (muutama kerä riittää ihan hyvin, jouduin tosin ostamaan vaaleanharmaata lisää, koska aloitin jämäkerällä), vinoneliön ohjeen ja koukun nro. 8. Ohjeita on netissä useita mutta mielestäni yksinkertaisin oli tuo käyttämäni ohje (kuva on Pinterestistä, lisäsin vain tekstin). Reunapalat ovat ohjeen puolikkaita, katkaistu joko vaaka tai pystysuunnassa keskeltä.

Peitto on virkattu kertaaleen ympäri kiinteillä silmukoilla.   Kulmiin lisäsin tasselitupsut, ne on niin ihania! Tein tupsuista isot, joten reuna sai jäädä muutoin ihan tavalliseksi. Aiemmat postaukset peitosta löytyy täältä ja täältä. Sitten vaan seuraavan projektin kimppuun, moikka!

6 kommenttia:

 1. Hei! Kiva idea ja hieno toteutus :) Minkä kokoinen valmis peitto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos! :) suurinpiirtein 1x1,3 m (leveys,pituus). Pituutta olisi voinut olla ehkä enemmänkin mutta jätin tällä kertaa tämän kokoiseksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Miulla meinas ensin tulla harmistus tuon keltaisen kanssa, se kun on jotenkin vaikee väri. Onneksi se olikin lopulta sulassa sovussa muiden värien kanssa :)

   Poista
 3. Tosi kiva, pitäis kokeilla itsekkin tehdä. Mulla kans noi isot koukut on lemppareita, tulee paljon nopeempaa valmiiksi, ja se on hyvä tämmöselle hätähousulle :D

  VastaaPoista