lauantai 10. syyskuuta 2016

Blogger Recognition Award1.Aivan ihana Lumienkeli blogin Elina antoi miulle Blogger Recognition Award -palkinnon/tunnustuksen. Palkinto kiertää siis bloggaajalta bloggaajalle ja sen idea on tämä:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2.Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3.Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4.Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.
5.Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Mukava palkinto, tykkään vastata näihin kiertäviin tunnustuksiin. Tämä oli sopivan pituinenkin näin lauantai illan (tv:ssä jääkiekkoa...) ratoksi. :) Tässä vastaukseni:

2. VIRKKASIN blogi sai alkunsa vuonna 2013. Olin valmistunut sisustus artesaaniksi ja jäänyt yllätys yllätys -työttömäksi. Aika kävi kotona vetelehtiessä pitkäksi, joten aloin virkata, virkata ja virkata. Siitähän se blogin nimikin tuli, enkä ole sitä halunnut vaihtaa vaikka blogissa nykyisin onkin myös muuta virkkaamisen lisäksi. 
Harrastuksesta tuli tärkeä ja halusin kaikki tekeleeni jonnekin talteen: otin kuvat kännykkäkameralla ja lisäsin ne tuolloin vielä aika karuun blogiini. Harrastus sai tulta alleen kun isäni osti minulle järjestelmäkameran joululahjaksi, mahtavaa!!! Ero kuvien välillä parani huomattavasti, kuten voitte varmaan kuvitella: kehno kännykkäkamera räpsäys vs. järjestelmäkameralla otettu kuva!

Blogin pitäminen alkoi kiinnostaa enemmän ja "vakavammin". Toivottavasti kiinnostus jatkuu tästä eteenpäinkin. Lisäpuhtia postausten tekemiseen annatte te, lukijani. :) Facebookissa blogiani seuraa jo melkein 300 henkilöä, ihan mahtavaa. En osaa sanoin kuvailla miten mukavalta se tuntuu, aina kun saan uuden tykkäyksen, olen ihan otettu. :) Kiitos! 
 Järkkärin käyttöä harjoittelen edelleen, ostin juuri uuden kameran, jonka käyttö on vielä lapsen kengissä käsissäni.  Ajallaan opin toivottavasti senkin salat...! 3. Aloitteleva bloggaaja: 

-Ole kärsivällinen! Lukijat kyllä löytävät blogiin, siihen tarvitaan vain aikaa. 
-Muista nimetä kuvat. Googlen kuvahaku löytää helpommin kuvan, jonka nimi on esimerkiksi "helppo pipo, ohje" kuin "DSC_1553". Kuvien kautta lukioita tulee kuin itsestään!
-Kirjoita ja tee sitä mikä itseä kiinnostaa ja tuntuu hyvältä, eikä sitä mitä muutkin tekevät. Massasta erottuminen on hienoa! 

Tältä näyttää lapsuuden kodin keittiössä, lattiat maalattiin kuvan otosta seuraavana päivänä. En ole vielä nähnyt lopputulosta. 

4. Minut siis nimesi Lumienkeli -blogista tuttu Elina. Blogissa on ihania sisustus- ja käsityöjuttuja hyvillä, isoilla kuvilla höystettynä Kaunis ulkoasu ja kauniit rauhalliset värit saavat uppoutumaan blogin lukuun. Käykäähän kurkistamassa. :) 

Vuoden ikäinen Minau.

5. Tämä palkinto on jo kiertänyt monessa blogissa, joten nimeän nyt vain 5 blogia ja ne ovat seuraavat: 

-Uusi blogi, kirjoittaja on sisustussuunnittelija ja ystäväni Maija

-Raikas käsityöblogi (mukana muutakin!) Jyväskylästä 

-Emmillä on u-pe-i-ta asukuvia, käsitöitä unohtamatta 

-Olen varma että tämä blogi on jo monille tuttu, ihana

-Käsitöitä ja mukavaa tunnelmaa. Ja ainiin, suloiset bernit!


Noniin se olikin siinä. Mitäs teillä on viikonloppusuunnitelmissa? Mie teen huomenna yhden videon loppuun, luvassa siis DIY- juttuja, joista lisää ens viikolla. :) 

12 kommenttia:

 1. Kiitoksia haasteesta/awardista/mistälie! Onpahan nyt syy postata jotain :D Ja muuten ihan superhyvä vinkki tuo kuvien nimeäminen - omat kuvat on aina muotoa 20195201592.jpg, joten kummakos tuo kun ei ole lukijoita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, eikun postailemaan vaan! ;D tästä eteenpäin nimeä edes ne parhaat kuvat! :)

   Poista
 2. Kiitos paljon kauniista sanoistasi, olen otettu! :)

  Tuo kuvien nimeäminen olikin tiedossa mut mikähän siinä on kun sitä ei jaksa tehdä :D Tai siis, nimeän ne kyllä mutta ne ovat aina "huivi1, huivi2, huivi3" jotta löydän ne nopeasti..Pitänee skarpata tuossa! Mut kivasti toteutit tämän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo oli kirjoittaa kauniisti tosi juttuja :)

   Miekin usein unohdan nimetä ja sitten hätäpäissäni nimeän vaan sen "parhaimman" kuvan...toimiihan sekin mutta ei niin tehokkaasti!

   Poista
 3. Kiitos! :) Sainkin tämän myös sun kaimalta, joten niputan ne samaan postaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti! :) Piristi päivääni ja sairaslomaa kovasti <3 Katson josko olisi voimaa sen verran, että jaksaisin myös toteuttaa postauksen :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, kuulostaa ikävältä :/ pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti :) Pitää yrittää toteuttaa :D

  VastaaPoista
 7. Onnittelut haasteesta. Kiva postaus aiheeseen liittyen. Niin totta joka sana.

  VastaaPoista