keskiviikko 5. lokakuuta 2016

KUTSU BLOGITAPAAMISEEN


Käsityöblogien kirjoittajat huomio! Joensuulainen lankakauppa Käsityövakka järjestää liikkeessään illan käsityöbloggaajille. Tämä on harvinaista herkkua täällä Joensuussa, joten nyt kannattaa lähteä mukaan! :) Muutama ilmoittautuja on jo mutta mukaan mahtuu vielä, olitpa sitten uusi tai vanha bloggaaja, läheltä tai kaukaa. Laita miulle sähköpostia tai jätä kommentti jos haluat tulla mukaa, tästä tulee hauskaa! :)

Liikkeeseen on tulossa ihania talvi- ja syksylankoja, lisäksi liikkeestä löytyy runsas valikoima muita tarvikkeita. Käsityövakan Satu esittelee meille uutuudet ja illan ajan lankoja ja tarvikkeita saa ostaa -15% alennuksella! :) Tutustaan samalla toisiimme, minä en ainakaan tunne montaakaan tämän alueen bloggaajista, olisi kiva tutustua ja jakaa ideoita ja ajatuksia. Nähdään siis Käsityövakassa! :)

6 kommenttia:

 1. Äh, harmi kun työ haittaa taas harrastuksia ja jää tämäkin välistä! :/ Mut kiva et tällaisia järjestetään vähän pienemmilläkin paikkakunnilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( miulle tää onkin eka blogitapaaminen mutta toivottavasti ei viimeinen :)

   Poista
 2. Itsellä myös, harmi että yövuoro.. just alkuviikosta piipahdin käsityövakassa lankaostoksilla pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Jihhuuu! Mie oon ainaki näillä näkymin tulossa! :) Teen omaan blogiin myös tästä postauksen ja käytän tuota kuvaa minkä miulle lähetitkin jo ;) Kiitos vielä kutsusta!

  VastaaPoista